Op 6 juni 2014 werd er een intern info-event georganiseerd voor alle bedienden binnen B&R Bouwgroep,B&R 20.20. In 2015 bestondde holding 20 jaar. Ook de toekomst werd uitvoerig besproken, vandaar B&R 20.20.

Het opzet was om samen terug te blikken op het verleden, het verhaal van Eddy Bruyninckx te horen, hoe het voor hem allemaal begon. Daarnaast werden ook de sterktes en zwaktes van het heden besproken en kwam een spreker van Ravago vertellen wat zij nu juist doen. Iedereen kent Ravago maar hoe groot is het bedrijf eigenlijk? En wat doen zij precies? Ook werd er vooruitgeblikt op de toekomst. Wat heeft B&R Bouwgroep zijn medewerkers te bieden? Wat staat er nog allemaal op de planning? Waar wil B&R Bouwgroep naartoe?

De conclusie was dat B&R de duurzame groei die ze reeds hebben gekend, wil doorzetten. Dit is niet mogelijk zonder de inspanning van éénieder. Elke medewerker is hiervoor belangrijk. Innovatie, initiatief, doorzettingsvermogen en ambitie maar vooral samenwerking is belangrijk. Samen kunnen we het maken, samen kunnen we het nog ver schoppen, Samen Succesvol!

De spreker die wellicht het meeste indruk maakte was Marc Herremans. Zijn persoonlijke verhaal heeft velen van ons geraakt maar liet ons ook inzien dat doorzettingsvermogen, een positieve instelling en samenwerking noodzakelijk zijn om iets te bereiken. Sam maakte ook met trots bekend dat B&R Bouwgroep de Foundation van Marc Herremans ‘To Walk again’ zal sponsoren!