Welkom op de jobsite van B&R Bouwgroep. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven medewerkers, zowel voor jobs in de bouw als voor ondersteunende diensten. Kiezen voor B&R Bouwgroep is werken voor een toffe werkgever in een boeiende sector. Reken op doorgroeimogelijkheden, begeleiding, zekerheid en talentontwikkeling. Maak alvast kennis met onze activiteiten en openstaande vacatures.

Jouw carrière begint hier.

Missie

B&R Bouwgroep is een multidisciplinaire bouwgroep die functioneert als één team en zich concentreert op de afzonderlijke dochterbedrijven om een duurzame groei te bekomen. En die groei is gebaseerd op excellente klantenrelaties, knowhow, kwaliteit en aandacht voor de individuele medewerker en een aangename werkomgeving.

Visie

B&R Bouwgroep realiseert haar missie door te sturen op een selectief aannemingsbeleid, te focussen op kennis en kwaliteit en door bedrijfsprocessen continu te verbeteren. Dankzij een bundeling van disciplines en kennis levert de groep vroegtijdig kwaliteit, wat zich vertaalt in langdurige, duurzame oplossingen.

Geschiedenis

Onder leiding van oprichter Jef Hooyberghs startte Algemene Bouwonderneming Hooyberghs begin jaren ’60 als traditionele schrijnwerkerij. Na voortzetting door zoon Leo groeide de schrijnwerkerij uit tot een gerenommeerd bouwbedrijf in de ruime Kempense regio.

In 1995 sloegen Eddy Bruyninckx – die al jaren in het familiebedrijf werkte en de bedrijfsfacetten door en door kende – en Ravago Plastics NV de handen in elkaar. Samen verwierven zij alle aandelen van NV Hooyberghs. Onmiddellijk na de overname werd er structureel geïnvesteerd in het continu optimaliseren en verbreden van producten en diensten.

In 2001 werd B&R Bouwgroep NV opgericht. Deze groep overkoepelt de dag van vandaag 22 gespecialiseerde ondernemingen en telt meer dan 850 medewerkers. Binnen de Bouwgroep zijn alle bouwdisciplines vertegenwoordigd zodat elke opdracht van A tot Z kan worden uitgevoerd.

Foto van het B en R hoofdkwartier