Eerst en vooral wil ik mij kort even voorstellen.

Ik ben afkomstig uit de Westhoek, waar ik een aantal jaren met veel plezier in de bouwfirma van mijn ouders heb gewerkt . Het is de liefde geweest die mij naar de Kempen bracht.

De ochtend begint voor mij altijd met een lekker en gezond ontbijtje; een magere yoghurt met fruit , havermout en granola.

Ik sta iedere ochtend op met Siska en ze rijdt ook steeds met me mee naar het werk.

Eenmaal aangekomen bij ATA duw ik op de startknop van mijn computer.  Terwijl de laptop opstart, vul ik de ijskast met frisdrank en neem ik alvast een flesje water.

Eerste werk van de dag:  e-mails checken en calculatieprogramma starten. We kijken nog even welke offertes er vandaag geteld moeten worden en we kunnen echt aan de werkdag beginnen. We vliegen erin!

Eerst en vooral zet ik de meetstaat in mijn calculatieprogramma en begin ik het lastenboek te lezen. De belangrijke punten van het lastenboek worden gemarkeerd en vervolgens genoteerd in een opmerkingenlijst. Alles wat er gezegd wordt over het project wordt tegenwoordig eveneens met datum op papier gezet, zodat er later geen discussies kunnen ontstaan.

Na het lezen van het lastenboek en het bekijken van de details, maak ik dan de offerte aan in het calculatieprogramma.

Wijken de deurbladen af van de standaard maten, dan vraag ik daarvoor prijs op. Wordt er voor beslag iets speciaals gevraagd, dan doe ik ook daar het nodige voor. 

Wanneer de offerte klaar is, maak ik de begeleidende offertebrief op. In deze brief vindt onze klant/opdrachtgever meer informatie betreffende de inhoud van de offerte.

Ze is nu klaar om nagekeken te worden door Rudy Van Dun, firmaverantwoordelijke van ATA.  Samen bespreken we de opgemaakte  offerte. Eventuele aanpassingen worden uitgevoerd en na goedkeuring fax ik ze door of bezorg ik ze per mail aan de betrokken koper.

Na mijn dagtaak is het tijd voor mijn tweede passie, het kopen en verkopen van vintage en nieuwe designstoelen. 

Dankzij B&R Bouwgroep en het initiatief om deel te nemen aan de 10 Miles ben ik beginnen lopen en ondertussen verslaafd geraakt aan deze mooie sport.

Ik ben, net als iedereen begonnen met Start to run. Training en doorzettingsvermogen maakten dat ik vorig jaar de 16 km vol maakte.  De loopmicrobe heeft me dusdanig te pakken dat ik besloot om dit jaar de lat hoger te leggen en ondertussen heb ik de Marathon van Antwerpen gelopen. Ik hoop stiekem dat ik andere mensen kan inspireren om ook te beginnen lopen.

Ik zou graag afsluiten met een mooie zegswijze.

Er hangen bij ATA verscheidene inspirerende spreuken uit en één daarvan hangt boven mijn bureau. ‘Het succes van je dromen bereik je alleen maar door eraan te werken‘.  Zij het in de privésfeer, op sportief of op werkvlak, ga er gewoon voor !!