Wat houdt je job precies in?

Ik sta paraat voor de ontvangst van de bezoekers van E. Rombaut en behandel alle inkomende telefoons en e-mails,  zorg voor de inkomende post, doe online melding van eventueel weerverlet, registreer online Checkin@work van werven en woon de vergaderingen tussen projectleiders en de Algemeen Directeur bij. Verder behoort het maken van bestelbonnen en de administratieve opvolging van onderaannemers tot mijn takenpakket. Daarnaast zorg ik dat de prestatiefiches correct zijn ingevuld en geef dit door aan de personeelsdienst van B&R. Ook voor de lopende projecten heb ik mijn vaste taken, zoals het bijhouden van rentabiliteitstabellen en het beheren van uitvoeringstermijnen en omzettabellen. Tenslotte bestaat mijn gevarieerde takenpakket uit het voorbereiden van invulstaten en facturatie voor de dienst boekhouding, het aanpassen van de arbeidersplanning, bestellen van kantoormateriaal en frisdrank, klasseerwerk en nog zóveel meer!

Dat is een flinke boterham! Wat maakt het zo leuk?

De afwisseling en de vele contacten zowel binnen als buiten de firma. In mijn functie help ik vaak mensen verder, soms zijn het maar kleine dingen maar ik krijg er steeds appreciatie voor terug!

Hoelang werk je al voor E. Rombaut?

Ondertussen al 2 jaar, de tijd vliegt voorbij! Dit komt door de drukte, ik heb soms het gevoel dat de dagen te kort zijn. Maar ook de gezellige sfeer en de collegialiteit dragen daar toe bij.

Is het voor jou een meerwaarde om bij B&R Bouwgroep te horen?

Absoluut! B&R is heel ambitieus en communicatief , je voelt dat ze er alles aan doen om de samenwerkingen binnen de groep vlot en doelgericht te laten verlopen. Ook wordt er veel aandacht besteed aan veiligheid en kwaliteit. Met de juiste mensen op de juiste plaats, voelt iedereen zich hier goed in zijn vel. 

Hoe start je je werkdag? Een vast ritueel?

Pc aanzetten, e-mails checken, online meldingen doen van weerverlet, checkin@work, indien nodig de planning voor de arbeiders aanpassen en dan... eerst een tas koffie.

Hoe zou je de sfeer bij E. Rombaut omschrijven?

Toffe en leuke sfeer met enthousiaste collega's. Een hecht team met ieder zijn capaciteiten. Kelly en ik zijn hier de enige vrouwen maar we staan ons mannetje wel hoor!

Omschrijf E. Rombaut eens in 3 woorden.

Groeiend, ambitieus en doelgericht.

Hoe zie jij E.Rombaut over 5 jaar?

Wij behoren nu al een flink aantel jaren tot de B&R Bouwgroep en waar we nu staan is zeker niet slecht, maar met de sterkte en inzet van ons team en de ondersteuning van de groep kunnen we verder uitgroeien tot een volwaardige speler op de markt.

Heb je nog een leuk weetje of anekdote?

Voor jou een vraag, voor mij een weet. Ik wil wel nog dit meegeven: Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang, samenwerken is de sleutel tot succes!