Welkom bij B&R Bouwgroep

Bekijk onze vacatures 👇

Vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Werken bij B&R Bouwgroep

Ben je geïntereerd in een job bij B&R Bouwgroep? We vertellen je graag meer over hoe het is om te werken bij B&R Bouwgroep. Verhalen die we bij B&R samen schrijven, met al onze collega's samen. Dat deze dan ook nog eens het beste verteld worden door henzelf, dat laat zich al raden. Lees hier de verhalen van onze medewerkers.

Werken aan de toekomst van den bouw, maar ook aan die van jou

Onze vestigingen

B&R Bouwgroep is een multidisciplinaire groep met het Hoofdkantoor in Arendonk. Ze telt momenteel 16 bedrijven met vestiging in Arendonk, Dessel, Charleroi, Ternat, Ekeren en Oostkamp. Hoewel geografische spreiding een belangrijke troef is, blijft verankering in de Kempen zeer belangrijk. Dit omwille van de lokale verankering en het typisch familiale karakter van de groep.

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Lees de privacyverklaring van B&R Bouwgroep voor meer informatie.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?